De-Ro

+385-(0)92-137.15.03

Oldani & Portaluppi - Noževi i bigeri za sloter i casemaker

oldaniportaluppi logo

Trajna kompetentnost od 1961

Poduzeće

Talijanski poduzetnici Luigi Oldani i Ferruccio Portaluppi otvorili su 1961. godine, nakon dugogodišnjeg iskustva na području mehanike, poduzeće “OLDANI e PORTALUPPI”, koje se 30 godina bavilo isključivo opskrbljivanjem maloprodaje.
Sinovi i kćeri ove dvojice partnera pridružuju se  poduzeću 1991. godine i uskoro odlučuju unaprijediti poslovanje poduzeća te ga proširiti na talijansko i inozemno tržište, usavršavajući značajke njihove proizvodnje te osiguravajući njihovo jamstvo.
Naša se tvrtka osobito ponosi visokom kvalitetom proizvoda, zahvaljujući upotrebi isključivo vrhunskih sirovina, preciznosti u procesu proizvodnje te primjeni optimalne toplinske obrade.
U našem je skladištu uvijek na raspolaganju velik izbor rezervnih dijelova za strojeve koji proizvode valoviti papir, dok se specijalni dijelovi proizvode prema zahtjevu u kratkom vremenskom roku.
Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju i predanosti stručnog osoblja, tvrtka danas surađuje s najznačajnijim talijanskim grupacijama i istaknutim inozemnim partnerima.
Odanost naših kupaca najveći je dokaz pouzdanosti naše tvrtke.

Za više informacija posjetite web stranicu www.oldaniportaluppi.com

 

Kvaliteta proizvoda znak razlikovanja

Oldani & Portaluppi je u mogućnosti ponuditi sve vrste noževa i bigova za slotere od najvažnijih proizvođača sloter-a i casemaker-a:
Martin, Emba, Curioni, Gandossi & Fossati, Massenzana, Piemonte Meccanica itd.

Ukoliko imate dizajn noževa O. & P. može ponuditi i noževe od drugih proizvođača sloter-a i casemaker-a.

Na zahtjev se mogu napraviti noževi sa različitim dizajniranim profilima za rješavanje specifičnih problema rezanja.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Valoviti karton Potrošni materijal Bigeri za sloter i casemaker