De-Ro

+385-(0)92-137.15.03

Campanini Ugo - traka za povezivanje

campanini-baner

campanini-logo

Tvrtka Campanini Ugo d. d. osnovana je početkom dvadesetog stoljeća. Primarna je djelatnost tvrtke bila izrada vlakna od konoplje koje se koristilo za proizvodnju užadi.

Od 70-ih je godina tvrtka preusmjerila dotadašnju proizvodnu djelatnost te se počela baviti proizvodnjom polipropilenskih konopa i remenja. Ovom se djelatnošću danas bavi već peta  generacija u obitelji. Istaknute su karakteristike uvijek bile i bit će visokokvalitetni proizvodi te odlična i brza usluga za kupce.

Jamstvo svih proizvoda tvrtke zaštitni je znak SLUM. Ideja o zaštitnom znaku tvrtke potekla je 50-tih godina. Marino Campanini (treća generacija), koristeći inicijale imena svoje četvorice sinova: Sergia, Luciana, Huga (koji je trenutni predsjednik uprave) i Marcela, želio je stvoriti brand koji će se pamtiti i koji će nastaviti obiteljsku tradiciju.

trake-kraj-logaslum-logo

Od 1985. godine Campanili Ugo d. d. predstavio je svoj polipropilenski remen, proizveden od 100% vrhunskih sirovina dobavljenih od strane najvećih svjetskih proizvođača plastike. Tvrtka kontinuirano surađuje s proizvođačima koji izrađuju uređaje s remenima, s ciljem razvoja i usavršavanja proizvoda iz ponude.

Remen marke Slumband idealan je za automatske i poluautomatske uređaje koji se koriste na različitim područjima proizvodnje, a na tržištu su dostupni i određeni tipovi namijenjeni specifičnim uređajima.

Za više informacija posjetite web stranicu www.campaninispa.it

 

Pogledaj PDF kataloge

document_pdf.png

Polipropilenska
traka za vezanje

document_pdf.png

Poliesterska
traka za vezanje

 

 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Valoviti karton Potrošni materijal Traka za povezivanje