De-Ro

+385-(0)92-137.15.03

Savijačica - ljepilica sa više točaka

01 header

Obitelj Nava osnovala je 1947. godine grupu Vega. Grupa je danas profilirana kao jedan od najistaknutijih predstavnika na tržištu ambalaže za proizvodnju strojeva za savijanje i ljepljenje valovitog štancanog kompaktnog kartona, valovitog kartona i plastike.

Razvoj industrije u sektoru izvršio je tokom proteklih 65 godina izniman utjecaj na strukturu Grupe i njenih proizvoda. Grupa Vega budno je pratila promjene u branši te suvereno držala korak s vremenom da bi ostala konkurentna na domaćem i međunarodnom tržištu.

Ono što ostaje nepromijenjeno za Vega Grupu izbor je asortimana. Vega Grupa promiče proizvode "Made in Italy". Proizvodnja i montaža tih proizvoda izvodi se u Italiji od strane talijanske kvalificirane radne snage. Proizvodni i montažni procesi oplemenjeni su inovativnim elektroničkim, mehaničkim i pneumatskim elementima najpoznatijih europskih marki.

Proizvod zadovoljava različite potrebe proizvodnje krajnjeg korisnika, i to u rasponu od standardne proizvodnje do manjih detalja.
Zbog korporativne strukture, optimalnosti procesa projektiranja i proizvodnje te mogućnosti prilagodbe proizvoda Vega Grupa nalazi se korak ispred u usporedbi s konkurencijom u branši.

Vega Grupa partner je po mjeri kupca jer izrađuje proizvode po mjeri kupca.

Grupaciju čine:

02 vega-srl 

VEGA Srl

Sjedište poduzeća, centar R&D, montaža i ispitivanje strojeva, testiranje, skladište zamjenskih dijelova, služba za korisnike i prodaja, računovodstvo.

03 meccanica magentina

MECCANICA MAGENTINA Srl

Više od 35 godina iskustva na području proizvodnje strojeva za industriju kartona.

04 vega-international-project

I.P. VEGA INTERNATIONAL PROJECT Srl

Poduzeće s iskustvom u projektiranju uređaja i prilagodbi strojeva klijentima, usmjerilo je svoja sredstva na reviziju i obnovu rabljenih strojeva.

05 saimmel electronica

SAIMEL ELETTRONICA Srl

Nastala je prije više od 25 godina s idejom da podržava ideje i tehnologiju prema potrebama prizvodnih poduzeća sa određenim znanjem.

 

 

Asortiman strojeva za valoviti karton

VEGA ALTAIR

Vega nastavlja sa svojom tradicijom i filozofijom, koje je ostvarila u obliku stroja za savijanje i ljepljenje. Taj stroj predstavlja pouzdan proizvod već više od šesdeset godina. Kompaktan je i tehnološki napredan uređaj za proizvodnju valovitog kartona i kompaktnog karton s visokom gramaturom.

06 vega-altair

Ovaj je stroj dostupan u četiri formata: 160, 200, 240 i 290 cm te uključuje tehnološki napredna rješenja radi osiguranja kvalitete izrade savijanja – ljepljenja kutija od valovitog kartona (valovi N, F, E, B, C, A, K, EB, BC i BA i kompaktni karton od 500 do 1.500gr./mq). Mogućnosti obrade uključuju standardne kutije i američki tip, automatsko dno te dno sa pretincima, četiri i šest kuta.

07 vega-altair-2

document_pdf.png

Pogledaj PDF

 

 

S ciljem povećanja vrsta kutija koje mogu biti proizvedene uz pomoć serija Vega Altair na raspolaganju su dva stroja za laminiranje: Vega ADF i Vega AF.

VEGA ADF 160 – 200 – 240 - 290

08 vega-adf

Dupli ulagač Vega ADF najsofisticiraniji je pribor koji obskrbljuje Vega. Proizveden je kao dodatak strojevima velikih dimenzija poput uređaja Vega Altair od 160 do 290 cm, ali ne nužno isključivo za strojeve marke Vega te se može prilagoditi i za strojeve drugih proizvođača.
Stroj je u potpunosti motoriziran i obskrbljen duplim motoriziranim ulagačom brush-less sa remenima za usisavanje koji se mogu programirati putem inteligentnog sustava VIS (Vega Integrated System). Savršenstvo laminiranja između gornje i donje štance zajamčena je sustavom od 5 gornjih prednjih registratora koji su također vođeni pomoću brush-less motora za proizvodnju najbolje moguće kvalitete uz najvišu moguću produktivnost.

document_pdf.png

Pogledaj PDF

 

 

De-Ro surađuje s grupomVega s.r.l. na području valovitog kartona na području Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova.

Za sve dodatne informacije posjetite internet stranicu www.vegagroup.it

Nalazite se ovdje: Naslovnica Valoviti karton Novi strojevi Savijačica - ljepilica sa više točaka