De-Ro

+385-(0)92-137.15.03

Poliuretanske podloge

maxdura logo2 small

Od 1979. godine, MaxDura International Cooperation proizvodi i isporučuje  visoko pouzdane poliuretanske komponente za industriju valovitog kartona. Naši se proizvodi ističu visokom učinkovitošću. Iz bogate ponude izdvajamo podloge za roto štancu, kotače no - crush, kotače za ulaganje, poliuretanske podloge za biger... Nudimo vrhunske proizvode uz izvrsnu uslugu!

Naši proizvodi:
Poliuretanske podloge izrađene su od materijala jedinstvenog sastava. Specifičan spoj vrhunskih sirovina i tehnike izrade našim proizvodima daje visoku izdržljivost, vrhunsku kvalitetu rezanja te mnoge druge pogodnosti. Naši inženjeri  s dugogodišnjim iskustvom  konstantno prate trendove i suvremene tehnologije. Rezultat njihovog rada je proizvod koji je jednostavan i brz za montiranje te tako štedi Vaše dragocjeno vrijeme u proizvodnji!

Kotači no - crush dostupni su u različitim modelima i  veličinama te su kompatibilni s većinom strojeva za proizvodnju i preradu. Osmišljeni su na način da mogu osigurati optimalne performanse - čak i na visokim temperaturama. 

Ostali proizvodi od poliuretana:

  • Kotači za ulaganje
  • Podloge za odrez
  • Podloga za sloter
  • Podloga za bigove

Tvrtka De-Ro d.o.o. surađuje s MaxDurom u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori i Kosovu.
Za dodatne informacije posjetite web stranicu www.maxdura.com

document_pdf.png

Katalog PDF (EN)

 
Nalazite se ovdje: Naslovnica Valoviti karton Potrošni materijal Poliuretanske podloge