De-Ro

+385-(0)92-137.15.03

Stroj za formiranje kutija za voće i povrće (formirke za gajbice)

sacmi factory 02

sacmi logo 1

INPAK s.r.l. je osnovan u Imoli 1976 kao strojarska tvrtka za proizvodnju strojeva za izradu ambalaže za razne proizvode. U slijedećim godinama tvrtka jača svoj položaj na tržištu. S porastom proizvodnje rastao je i broj tehničkog osoblja.

1986. SACMI Imola preuzima INPAK s.r.l.. Kombinacija znanja i iskustva u radu s mehaničkim strojevima dovela je do razvoja tehnologije koja je omogućila INPAK s.r.l. ulazak u industrijski sektor.

INPAK 2001 mijenja ime u SACMI PACKAGING i širi svoju proizvodnju uključujući paletizatore i rješenja za završetak linije za pakiranje. 2004. godine ustroj društva je promjenjen iz s.r.l. (društvo s ograničenom odgovornošću) u dioničko društvo.

2012. godine SACMI PACKAGING S.p.A. preuzima tvrtku SMI s dugogodišnjim prisustvom u strojarskom sektoru. Kombiniranje znanja i iskustva tih dviju tvrtki rezultiralo je razvojem novih strojeva povećane fleksibilnosti te se tvrtka sada mogla nositi sa zahtjevima tržišta u cijelome svijetu.

2013. godine, jednu godinu nakon preuzimanja, tvrtka preispituje raspon proizvodnje strojeva te tako dolazi do konstrukcije novih strojeva visokih performansi TF40, GD25 I TF70.

Tvrtka De-Ro koja surađuje sa Sacmi Packaging – Inpak division djeluje na području ovih država: Slovenija, Hrvatska, Srbija i Bosna i Hercegovina. Na tom području De-Ro može osigurati tehničku podršku i opskrbu najvažnijim originalnim potrošnim rezervnim dijelovima.

 

Za sve informacije na Hrvatskom jeziku, koje se tiču strojeva i njihove primjene, kliknite na ime nekih od najpopularnijih strojeva korištenih diljem svijeta. U Hrvatskoj se za njih koristi i pojam "Formirke za gajbice".

TF 12 EVO PLATFORM standard – bez kuteva
TF 40 Imola stroj za formiranje gajbica sa zatvorenim i otvorenim kutevima
GD 25 stroj za formiranje gajbica plato izvedbe
TF 80 stroj za formiranje malih korpica (punnet)
TS 43 stroj za slaganje gajbica na izlazu stroja za formiranje

Za više informacija o više dostupnih strojeva i njihovih primjena, brošure i filmove možete posjetiti direktno stranicu tvrtke Sacmi, englesku verziju:

www.sacmipackaging.com/en-US/Products-and-services/Formers.aspx?idC=67265&LN=en-US

ili klikom na:

www.sacmipackaging.it ili www.sacmipackaging.com ili www.sacmipackaging.eu

zatim klikom na position 2 i nakon toga formers.

Sacmi mission
Sacmi mission

 

 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Pakiranje Novi strojevi Stroj za formiranje kutija za voće i povrće