De-Ro

+385-(0)92-137.15.03

O nama

Tvrtka De-Ro osnovana je s ciljem pružanja raznolikijih rješenja na tržištu valovitog kartona i industrijske ambalaže.

U današnje vrijeme moderna tehnologija pruža neograničeno korištenje interneta, što u potpunosti omogućuje dostupnost informacija za svakoga - da se tako izrazimo, ne postoje više nikakve tajne. Klijenti se svakodnevno susreću s beskrajnim mogućnostima i ponudama koje im omogućuju brzo i učinkovito poslovanje.

Klijenti se, nesumnjivo, u potrazi za idealnim rješenjem susreću s mnogobrojnim ponudama na tržištu. Ta činjenica, na neki način, ponekad izaziva frustraciju jer klijent nije u mogućnosti pravovremeno odabrati optimalno rješenje za svoje potrebe. Stoga je u skladu s tim potrebno pronaći način na koji će klijent jednostavno filtrirati ponude te među njima u najkraćem mogućem roku odabrati onu koja je za njega optimalna.

Ponekad ponude na webu nisu dovoljne i kupac traži nešto više. Ovo su razlozi zbog kojih je nastala tvrtka De-Ro. Ideja je potekla od osobe koja je na ovom tržištu prisutna već od 1988. godine.

De-Ro, tvrtka formirana dugogodišnjim iskustvom, može Vam pokazati kako da na najbrži način dođete do onoga što tražite te Vas dovesti do rješenja svog problema, zadovoljavajući sva Vaša očekivanja.

Nalazite se ovdje: Naslovnica O nama