De-Ro

+385-(0)92-137.15.03

Diamelt ljepila

diamelt-company-viewPogled na poduzeće

Skladišteimage003

 

Diamelt s.r.l. najnoviji je član grupe poduzeća Diatec, a predstavlja brend koji je stvorio Cav. Diego Mosna.

image003

Diamelt ima svoje sjedište i proizvodnju unutar poduzeća Diatex S.p.A. Tvrtka je specijalizirana za oblikovanje i prodaju industrijskih ljepila, ljepila toplinskog toka (hot melt) i vodene disperzije (vinil i kazein).

Proizvodi tvrtke Diamelt uglavnom nalaze primjenu na sljedećim područjima i tržištima:

1) Pakiranje: topla ljepila koja se koriste u automatskim industrijskim linijama za zatvaranje bilo kojeg tipa kutije i spremnika, pogotovo u prehrani, industriji pića i trajnih proizvoda.

image005hot-melt-adhesiveimage009image011

2) Etiketiranje: ljepila na bazi vode (sintetička i kazein) za etiketiranje na staklenim bocama (pivo, mineralna voda, vino, ulje, mlijeko) ili topla ljepila za etiketiranje na bocama PET i PVC (mineralna voda, mlijeko, sokovi, ulje).

image013image015image017

3) Knjigovežnica

4) Papir: topla ljepila i vinilno ljepilo koristse se za proizvodnju kutija od kompaktnog kartona; za ljepljenje ručke (ravne ili s vrpcom) na vrećicama tipa shopper i spajanje plastičnih folija unutar specijalnih vreća.

hot-melt-adhesiveimage020

Diamelt temelji svoju stručnost na osoblju koje je prethodno radilo u multinacionalnom poduzeću Forbo koje je specijalizirano u proizvodnji toplih ljepila i ljepila na vodenoj bazi.
Diatex je bio aktivan partner Forba kao najveći potrošač toplog ljepila za njegovu proizvodnju: cartene, model papiri, papiri za ploter za industriju tekstila i odjeće.

De-Ro je ekskluzivni zastupnik za Diamelt s.r.l. na području Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova.

Za sve dodatne informacije posjetite internet stranicu www.diatecgroup.com

Nalazite se ovdje: Naslovnica Pakiranje Potrošni materijal Diamelt ljepila