De-Ro

+385-(0)92-137.15.03

Poliuretanska podloga

logo-policart final

Tvrtku Policart odlikuju talijanska tradicija i strast pa ne čudi da je vrlo brzo postala jedan od vodećih dobavljača na području proizvodnje poliuretanskih dijelova za industriju valovitog kartona.

Naši se proizvodi ističu visokom učinkovitošću. Iz bogate ponude izdvajamo podloge za roto štancu, kotače no - crush, kotače za napajanje, poliuretanske podloge za biger... Nudimo vrhunske proizvode uz izvrsnu uslugu!

Naši proizvodi:
Poliuretanske podloge izrađene su od materijala jedinstvenog sastava. Specifičan spoj vrhunskih sirovina i tehnike izrade našim proizvodima daje visoku izdržljivost, vrhunsku kvalitetu rezanja te mnoge druge pogodnosti. Naši su inženjeri stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom koji prate trendove i znakove vremena. Rezultat je njihovog rada proizvod koji je jednostavan i brz za montiranje te tako štedi Vaše dragocjeno vrijeme u proizvodnji!
Kotači no - crush dostupni su u različitim modelima i veličinama te su kompatibilni s većinom strojeva za proizvodnju i preradu. Osmišljeni su na način da mogu osigurati optimalne performanse - čak i na visokim temperaturama.

policart-pic-2policart-pic-3policart-pic-4

Ostali proizvodi od poliuretana:
Kotači za napajanje
Podloge za odrez
Podloga za sloter
Podloga za bigove

Tvrtka De-Ro ekskluzivni je zastupnik tvrtke Policart za SLO-HR-RSB
Za više informacija posjetite web-stranicu www.policartsrl.com

 
document_pdf.png

Identifikacija Poliuretanske podloge

document_pdf.png

Upute za sastavljanje podloge

 

 

Nekoliko fotografija proizvoda

Nalazite se ovdje: Naslovnica Valoviti karton Potrošni materijal Poliuretanska podloga