De-Ro

+385-(0)92-137.15.03

Preo - Easy W

APPLIKATORI EASY SERIJE W sa zupčastom pumpom

U novoj seriji aplikatora za hot-melt ljepila, EASY W, novi mikroprocesor upravlja svim operacijama potrebnima za besprijekoran rad sustava: termoregulacija u svim odvojenim zonama grijanja, programiranje do 8 linija ljepila za svaki pojedini od 8 nezavisnih kanala. Od ostalih odlika valja izdvojiti: Economy funkcija, sat, tjedno programiranje, alarm maksimalne temperature, sekvencijalno grijanje svih kanala i odgoda potvrde postignute radne temperature.

NOVI SPREMNIK ZA TALJENJE LJEPILA
Sada uz lakše punjenje spremnika.

UKLONJIVI POKLOPAC
Poklopac se može brzo ukloniti kako bi se omogućila maksimalna pristupačnost za čišćenje i održavanje.

LCD ZASLON
Novi posebno dizajnirani LCD zaslon grafički prikazuje svaki dio stroja (spremnik, manifold, crijeva i pištolje sa pripadajućim parametrima), omogućujući na taj način trenutno i vrlo jednostavno programiranje, eliminirajući tako probleme nastale nerazumijevanjem stranog jezika ili programskih kodova. Poseban dio za obavijesti konstantno i dinamično kontrolira status sustava u svim fazama operacije. U slučaju eventualnih alarma ili pogrešaka prikazuju se poruke o greškama.

INOVATIVNI NAČIN PROGRAMIRANJA
Još jedno inovativno svojstvo serije Easy je "rotirajuće tipkalo": izbornik kojim je moguće krajnje jednostavno programirati, prilagoditi i postaviti sve parametre potrebne za pravilan rad sustava.

MOTOR ZUPČASTE PUMPE
Aplikatori su opremljeni istosmjernim motorima promjenjive brzine, kontrolirani inverterom i postavljeni vodoravno kako bi se smanjile ukupne dimenzije aplikatora i omogućio lakši pristup za pregled i održavanje.

PRISTUPAČNOST
Zahvaljujući oklopu kojeg je vrlo jednostavno skinuti, lako je pristupiti svim unutrašnjim dijelovima aplikatora.

FILTER LJEPILA
Jednostavan pristup i zamjena, omogućuje bolju raspodjelu ljepila i spriječava začepljenje mlaznica uslijed prisustva nečistoća u ljepilu.

KONTROLA TLAKA
Sofisticirani kontrolni sustav na zaslonu aplikatora prikazuje izlazni tlak ljepila u manifoldu. Ta vizualizacija je usporediva sa tradicionalnim digitalnim mjerilom za tlak prikazujući tlak ljepila u barima.

ZUPČASTA PUMPA VISOKE PRECIZNOSTI
Moguće je odabrati zupčaste pumpe različitih kapaciteta, uz iste dimenzije. Visoke preciznosti i pozdanosti, napravljene od posebnog čelika velike čvrstoće. Kao i sve unutarnje dijelove aplikatora, pumpu je lako izvaditi za potrebe održavanja ili zamjene.

VENTIL ZA AUTOMATSKO OTPUŠTANJE I REGULACIJU TLAKA
Osigurava konstantan tlak kao i najviši stupanj sigurnosti tijekom uporabe sustava tako da automatski i sigurno otpušta zaostalo ljepilo pod pritiskom u sistemu u hitnom slučaju.

pic1

pic2

pic3

pic4

Nalazite se ovdje: Naslovnica Pakiranje Novi strojevi Sustavi za toplo ljepljenje Novi strojevi Preo - Easy W