De-Ro

+385-(0)92-137.15.03

Preo - Easy Touch W

APLIKATORI EASY TOUCH SERIJE W sa zupčastom pumpom

Novi aplikatori serije EASY TOUCH za vruća ljepila sa zupčastom pumpom inovativni su u pogledu jednostavnosti uporabe, fleksibilnosti, eksploatacije i troškova održavanja, brzine instalacije, jednostavnog programiranja uz visoke sigurnosne standarde i izuzetnu pouzdanost.

Sustavi su opremljeni novim mikroprocesorom sa 7-inčnim LCD zaslonom osjetljivim na dodir. Jednim grafičkim sučeljem prikazane su sve zone grijanja (spremnik, crijeva i pištolji).

NOVI MIKROPROCESOR SA 7 " ZASLONOM OSJETLJIVIM NA DODIR
Ovo su neke od glavnih funkcija novog korisničkog sučelja: sekvencijalno grijanje kanala, signali za spremnost stroja i pokretanje pumpe, sustav temperaturne zaštite, ekonomični način, tjedni program s dnevnom ECO funkcijom, dijagnostika u stvarnom vremenu, Screen Saver funkcija, učitavanje ažuriranja upravljačkog softvera preko USB priključka, itd.

NOVI SPREMNIK
Novi je spremnik u potpunosti redizajniran kako bi se osigurala savršena raspodjela temperature za jednakomjerno taljenje. Veliki otvor otvoren s tri strane olakšava punjenje, čišćenje i održavanje. Posebno oblikovan grijač smješten na dnu spremnika ravnomjerno raspoređuje toplinu i poboljšava toplinsku učinkovitost u cijelom sustavu, što rezultira uštedom energije. Dno spremnika pod nagibom od 20° i pera za topljenje dizajnirani su za učinkovitije otapanje ljepila, koje tako može kliznuti izravno prema otvoru pumpe.

VISOKO PRECIZNA ZUPČASTA PUMPA
Na raspolaganju su zupčaste pumpe različitog kapaciteta (0,8 - 3,0 - 7,0 - 10 i 20 ccm / okr.) isth dimenzija. Ove su pumpe precizne i pouzdane, izrađene su od ojačanog čelika. Kao i svi unutarnji dijelovi aplikatora, i pumpa se lako uklanja za potrebe održavanja ili zamjene.
Pumpa je pokretana AC motorom promjenjive brzine upravljanim inverterom.

FILTER LJEPILA
Jednostavan za pristup i zamjenu, jamči izvrsnu kvalitetu nanošenja, sprječavajući ulazak nečistoća u crijevo i dalje u pištolje što može rezultirati začepljenjem maznica. Postoji širok raspon dostupnih modela (jednoslojna ili višeslojna filtrirajuća mikro-mreža i različite gustoće počevši od 200 mikrona) ovisno o vrsti korištenog ljepila.

VENTIL ZA AUTOMATSKO OTPUŠTANJE TLAKA
Kao standardan dio opreme, osigurava najviši stupanj sigurnosti tijekom uporabe sustava tako da automatski i sigurno otpušta zaostalo ljepilo pod pritiskom u sistemu u hitnom slučaju.

pic1

pic2

pic3

pic4

pic4

Nalazite se ovdje: Naslovnica Pakiranje Novi strojevi Automatski sustavi za toplo lijepljenje Novi strojevi Preo - Easy Touch W